Monday, 23 February 2015

~maggie saja~

Assalamualaikum....

Hari ni mmg malas sangat nak drive gie beli nasi tapau penyudahhhhh nya aku makan maggie mamee chef...ngggeeee ngeee ngeeee...apa-apa pun maggie mamee chef perisa laksa kari mmg terbaik....


~Demam~

Assalamualaikum...

Rasanya dah hampir sebulan gak la aku tak menaip and membebel kat blog ni...ianya disebabkan kesuntukkan masa dan aku juga mengalami demam yang teruk sampai sekarang aku mengalami batuk yang teruk sehingga suara pun dah tak kuar...hehehehe..nanti ekkk aku apa citer yang suam-suam kuku yang nak diuploadkn...hihihi