Monday, 23 February 2015

~maggie saja~

Assalamualaikum....

Hari ni mmg malas sangat nak drive gie beli nasi tapau penyudahhhhh nya aku makan maggie mamee chef...ngggeeee ngeee ngeeee...apa-apa pun maggie mamee chef perisa laksa kari mmg terbaik....


~Demam~

Assalamualaikum...

Rasanya dah hampir sebulan gak la aku tak menaip and membebel kat blog ni...ianya disebabkan kesuntukkan masa dan aku juga mengalami demam yang teruk sampai sekarang aku mengalami batuk yang teruk sehingga suara pun dah tak kuar...hehehehe..nanti ekkk aku apa citer yang suam-suam kuku yang nak diuploadkn...hihihi

Tuesday, 6 January 2015

~KemasKini~

Assalamualaikum.....

Dah petang2 macam ni aku pun dah tak tau nak buat apa...so skang aku tengah cuba mengupgradekan blog aku nihhh...hehehe...blog blogger lain dah canggih manggih blog aku mcm tu gak...hua hua hua...skang ni aku tengah cuba untuk perbaharuinya secara perlahan-lahan....