Monday, 20 October 2014

~sori~

Assalamualaikum......

Saya rasa tentu ada blogger-blogger yang tertanya kenapa setiap hujung minggu saya tak ada buat apa-apa post kt blog saya ni...maaf la yekk sebenarnya hujung minggu memang saya jarang online tak kira diblog ataupun di facebook sebab bagi saya hujung minggu adalah hari yang amat berharga buat saya sekeluarga dimana dihujung minggu sajalah saya dapat bersama-sama dengan anak-anak dan shuben saya apatah lagi anak sulung saya tinggal diasrama...waktu kerja yang padat kekadang sampai jer rumah dah mula sibuk nak masak kemudian tu selepas selesai jer makan malam angah dengan adik dah mula nak masuk tido tinggal aku berdua dengan shuben berbual tentang keja memasing...bila tiba hujung minggu macam-macam yang saya lakukkan dengan anak-anak dan shuben...saya harap blogger-blogger semua faham dan harap maklum yer....