Monday, 27 October 2014

~KiMCHi~

Assalamualaikum.....

Setiap hujung minggu Kakak aku yang kawen korea tu akan balik melaka dh memang route dia setiap hujung minggu dia akan balik melaka...kt melaka biasalah kami akan berkumpul dirumah pusaka disg. udang riuh rendah dibuatnya rumah tu...so aktiviti hujung ni buat kimchi dah lama rasanya tak buat and makan kimchi apa lagi KiMCHi iN THe HoUSe...bila nengok jer gambo kimchi kt FB apa lagi abang2 aku yang lain smua order memasing nak...